حسین قندی؛ استاد تیتر و خبر ایران درگذشت
هارای نیوز : حسین قندی؛ روزنامهنگار و استاد روزنامهنگاری ( استاد تیتر و خبر) عصر روز پنجشنبه ۳ اردیبهشت درگذشت.
به گزارش خبرنگار ما مجید رضاییان؛ استاد ارتباطات و از دوستان حسین قندی؛ در گفتگو با خبرنگار ایلنا؛ با تایید این خبر افزود: حسین قندی مدتها بود در بیمارستان بستری بود و عصر امروز(پنجشنبه 3 اردیبهشت) حدود ساعت 16 درگذشت.
وی ادامه داد: مراسم تشییع پیکر حسین قندی روز شنبه 5 اردیبهشت ساعت9 صبح از مقابل مرکز آموزش رسانه ها برگزار میشود.
حسین قندی؛ استاد ارتباطات و روزنامهنگاری که به آلزایمر مبتلا شده بود، از مدتی پیش بر اثر سکته مغزی به کما رفته بود.
این روزنامهنگار پیشکسوت، استاد رشته علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و مدرس روزنامهنگاری، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد از آمریکا در رشته مدیریت بینالملل، متولد اسفند ۱۳۳۰ در سبزوار و بزرگ شده تهران است. ویژهترین مهارت استاد حسین قندی را در انتخاب تیترهای مناسب برای مطالب مطبوعاتی میدانند. او از جمله روزنامهنگارانی است که بسیار بر اخلاق روزنامهنگاری تاکید میکرد.
او از اوایل دهه ۵۰ تا اوایل دهه ۹۰ نزدیک به ۴۰ سال فعالیت و تدریس روزنامهنگاری را در کارنامه خود دارد.
استاد قندی علاوه بر سالها تدریس علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی و آموزش صدها خبرنگار و روزنامهنگار شاغل در روابط عمومیها و رسانههای کشور، در حوزه خبر روزنامههایی همچون کیهان، ابرار، اخبار، انتخاب و جام جم مسئولیت فعالیت میکرد و به خاطر تسلط و نوآوریهای ویژه در این زمینه به «سلطان تیتر» شهرت پیدا کرد.
مرحوم قندی به همراه فریدون صدیقی در دورههای مختلف کارگاههای مختلفی در کشور ازجمله در اهواز، برای آموزش روزنامهنگاری راهاندازی میکردند. او در گفتگویی با روزنامه شرق در رابطه با تحریریههای استانها بیان کرده بود که به واسطه او و دو نفر از دوستانش در خوزستان یک تحریریه تربیت شد و روزنامه همسایهها را حرفهایترین نشریه در سطح شهرستانها معرفی کرد.
از حسین قندی تألیفات متعددی چاپ و منتشر شده که کتب تخصصی «روزنامهنگاری نوین»، «مقالهنویسی در مطبوعات» «روزنامهنگاری تخصصی» و «تخیل در روزنامهنگاری» از مهمترین آنهاست. کتاب روزنامهنگاری تخصصی هم حاصل چندین سال تدریس و تجربه حرفهای اوست که گام موثری در درک پایهای و مقدماتی از مطبوعات تخصصی، نحوه انتشار و فعالیت ثمربخش برای دانش پژوهان ارتباطات بهویژه روزنامهنگاران است.
منبع : ایلنا